Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Andrzej Musiał
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Andrzej Musiał

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1957-07-20
Wiek: 61 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Golczew, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Andrzej Musiał grał w filmach

Andrzej Musiał - filmografia aktorska

Palimpsest / Palimpsest (2006) jako Policjant na komendzie
Wiedźmin / Wiedźmin (2001) jako Haxo
Młode Wilki 1/2 / Młode Wilki 1/2 (1997) jako Policjant
Psy / Psy (1992) jako Ochocki człowiek Grossa

Andrzej Musiał - jako twórca zdjęć

Wieża / Wieża (2006)
Performerki / Performerki (2005)
Zwycięzcy i przegrani / Zwycięzcy i przegrani (2004) jako Andrzej Musiał
Licedei / Licedei (2003) jako Andrzej Musiał
Głos nadziei / Głos nadziei (2002)
Studium malarza S. / Studium malarza S. (1995) jako Andrzej Musiał
Stan nieważkości / Stan nieważkości (1994) jako Andrzej Musiał
Brat Maria / Brat Maria (1993)
Fordon / Fordon (1992) jako Andrzej Musiał
Byłem w Sonderkommando / Byłem w Sonderkommando (1991) jako Andrzej Musiał
Le Corbusier / Le Corbusier (1991) jako Andrzej Musiał
Jezusowi jest zimno / Jezusowi jest zimno (1989) jako Andrzej Musiał
Krakatau / Krakatau (1986)